E-Analyser

Dankzij de mogelijkheden van de slimme meter kunnen klanten van Kollektief snel, gebruiksvriendelijk en zeer gedetailleerd hun energieverbruik analyseren.

Kollektief biedt hiervoor de online dienst E-Analyser aan. Middels deze tool ontstaat zicht op uitschieters binnen het verbruik en zijn door aanpassingen vaak interessante besparingen te realiseren.

Met behulp van de E-Analyser kunnen klanten met één druk op de knop het energieprofiel van alle feestdagen naast elkaar zetten, maar ook van de weekenden, maandagen etc. en is inzoomen op de uitschieters met één muisklik mogelijk. Ook kan de klant het profiel van geselecteerde weken en locaties met elkaar vergelijken. Door het gasverbruik, elektriciteitsverbruik en de buitentemperatuur in 1 grafiek te combineren ontstaan diverse analysemogelijkheden.

Uiterlijk 2020 dienen alle kleinverbruik-aansluitingen te zijn voorzien van een slimme meter. Kollektief kan dit proces aanzienlijk versnellen door een zogenaamde prioriteitsplaatsing aan te vragen bij het lokale netwerkbedrijf. Hierdoor kunnen organisaties sneller profiteren van de mogelijkheden die de slimme meter in combinatie met de E-Analyser biedt

Bent u geïnteresseerd in deze E-analyser ? Neem contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.